SEO tekstschrijver Assen

SEO

Zoekmachine optimalisatie

Tekst op je website is één van de belangrijkste elementen die bepalend is voor je positie in Google. We noemen Google, want dat is in Nederland de meest gebruikte zoekmachine. Maar het geldt ook voor andere zoekmachines. Dus wil je een vindbare website, zorg dan in elk geval voor goede webteksten. Want het begint met jouw online vindbaarheid. De tekstschrijvers van Het Geheime Wapen in Assen weten hoe je op een zoekmachine-vriendelijke manier moet schrijven.  Maar let wel, traffic naar je website sturen zonder dat de bezoeker de door jou gewenste actie uitvoert is zinloos.

Contact

Tekstschrijver voor websites

We zien als tekstschrijvers van Het Geheime Wapen vaak dat startende ondernemers eerst en vooral geld investeren in de bouw en het design van hun website. En de tekst? Ach ja, iedereen kan schrijven toch? En als het niet zozeer hun ‘ding’ is, dan kennen ze wel iemand die het wel aardig kan. Maar vergis je niet. De tekst op jouw website is niet alleen van belang voor je positie in Google. Ook de naamsbekendheid van jouw bedrijf, het bouwen van jouw merk en jouw omzet zijn er in toenemende mate van afhankelijk. Bovendien worden er aan webteksten toch wel wat specifieke eisen gesteld. Op internet moet alles direct duidelijk zijn. De professionele tekstschrijvers van Het Geheime Wapen helpen je seo-vriendelijke en pakkende teksten te schrijven. Want een professioneel geschreven tekst is goed voor de bezoeker van je site en voor de zoekmachine.

 Zoekmachines versus mensen

Schrijf je teksten voor zoekmachines of schrijf je teksten voor mensen van vlees en bloed. Wat ons betreft het laatste. In elk geval in de eerste plaats. Dus ook een SEO-tekst schrijf je voor mensen. Dus is het slim om even wat langer stil te staan bij die mens: wie is hij of zij? Lees dit artikel maar eens over de Myers-Briggs type indicator. Wij houden hier rekening mee als we een tekst schrijven. Voor wie schrijf je eigenlijk? En wat wil je dat die persoon doet nadat hij of zij jouw tekst heeft gelezen?

Zoekwoorden bepalen

Google geeft antwoord op zoekvragen van mensen. Dat zijn dus de woorden die mensen intikken in de zoekmachine. Google probeert zo relevant mogelijk te zijn voor die zoekwoorden. Dat bepaalt dus wie op pagina 1 in de zoekresultaten belandt en wie niet. Belangrijk dus om je zoekwoorden strategisch in je tekst te plaatsen. Een handige manier om erachter te komen wat voor jouw bedrijf relevante zoekwoorden zijn is Google Suggest. Zodra je een zoekwoord in het zoekvenster van Google typt vult de zoekmachine het aan. Dit zijn veelgebruikte woorden.

Assen

We zijn gevestigd in het centrum van Assen, vlakbij het Asserbos. Dit is een heerlijke plek om even op adem te komen of te brainstormen. Het heeft de vorm van een sterrenbos waarbij lange rechte paden elkaar in een stervorm kruisen. In het Asserbos vind je ook het Duurzaamheidscentrum met een kinderboerderij. Verder staat Assen bekend om het Drents Museum met altijd bijzondere tentoonstellingen. Bij motorliefhebbers is Assen wereldberoemd vanwege de TT Races die iedere zomer op het circuit van Assen worden gehouden.

Je vindt ons hier: