Referenties

“Soms ligt een onderwerp zo dicht bij je hart dat het moeilijk is hier de juiste woorden aan te geven. Helemaal als je een bepaalde doelgroep wilt aanspreken. In de gesprekken met Nico Jan werd alles voor mijzelf ook steeds weer scherper. Deze contactmomenten waren laagdrempelig, persoonlijk en in een veilige omgeving. Het resultaat was echt heel mooi. In de teksten kun je zien dat hij zich inleefde in de doelgroep. Dit sprak vervolgens uit zijn teksten. Werken met Het Geheime Wapen was voor mij een hele positieve ervaring en ik kan ze aan iedereen, die gedegen teksten wil hebben, aanraden.”

Nathalie Bilterijst

“Het Geheime Wapen heeft een persoonlijke, oprechte en charismatische aanpak. Uit al haar expertise hebben wij als team een op maat gemaakte training gekregen op het gebied van Creatief schrijven. Nico Jan is een specialist met een passie voor zijn vak. Top! Hij heeft ons met zijn kennis en kwaliteiten geïnspireerd. Hierdoor kunnen we met veel creativiteit #SAMENAANDESLAG. #TEAMWERQ”
WERQ Personeelsdiensten

“Recent mijn cursus Tekstschrijven afgerond ‘inhouse’ bij Het Geheime Wapen. Regelmatig werk ik vanuit een andere rol samen met HGW: Het is altijd goed verzorgd, attent en accuraat. Dank jullie wel en succes!”
Jet Hoeijenbosch

“Echt een team dat zich in je verplaatst en de kern snel en doelmatig weet te vangen. We raden je van harte aan met Het Geheime Wapen aan de slag te gaan voor elke communicatieve uitdaging die je op je pad tegenkomt.”
Katrien Eggens en Renate Westervaarder,
Kennis2

Contact

“De samenwerking met Het Geheime Wapen is zeer prettig verlopen. Er werd goed doorgevraagd over ons als organisatie en de specifieke wens die we hadden. Daaruit is een mooie tekst voor een brief gemaakt, die we sindsdien met succes toepassen! De tevredenheid over het werk van Het Geheime Wapen heeft daarnaast alweer geresulteerd in een vervolgopdracht. En ook daarover zijn we zeer tevreden. Kortom, Het Geheime Wapen wordt door ons van harte aanbevolen.”
Marcel de Voer,
Directeur uitvaartvereniging De Laatste Eer Assen

“Een klein, zeer slagvaardig bureau, met mensen die echt weten wat “Out of the box denken” is, als het om effectieve communicatie gaat. Elke keer weer verrassend, waar ze mee komen. Of het nu om communicatie op papier gaat, web- of SEO teksten, altijd trefzeker. Zeer aan te raden.”
Peter Post,
directeur – gemeentesecretaris Gemeente Borger-Odoorn

“Ik wilde voor mijn nieuwe website teksten die passen bij wie ik ben en waar ik voor sta. Met het team van Het Geheime Wapen is dat goed gelukt. Ik kan iedereen aanraden om met Het Geheime Wapen in zee te gaan, het team is professioneel, creatief en weet het verschil te maken.”
Janneke de Leeuw,
P & O Professional Doen Wat Werkt

“Het Geheime Wapen verstaat de kunst om in korte tijd met minder woorden beter te omschrijven wat ik bedoel dan ik zelf voor mogelijk had gehouden. Hun professionele werkwijze – ze nemen echt de tijd om zich met twee man sterk te verdiepen in de materie – betaalt zich terug in verleidelijke, enthousiasmerende en inspirerende (web)teksten – met een uitgekiend oog voor SEO. Een betrouwbare partner waarmee je met plezier verder loopt naar de volgende klus!”
Aat Vos
Creative Guide and Architect

Contact

“Voor een groot gebiedsontwikkelingsproject in de provincie Groningen verzorgt Het Geheime Wapen de teksten voor vele communicatie-uitingen. Hun werkwijze is professioneel, snel en verfrissend. Ze bouwden bijvoorbeeld zeer snel een website, zijn op de hoogte van alle trends van online-communicatie en geven op een verfrissende manier ‘tegengeluid’ als dat nodig is. Enthousiaste en creatieve mensen die gaan voor resultaat!”

Mark Schuurman
Communicatieadviseur Prolander

“Voor Hyprovide wilden wij een positie veroveren in een markt welke gedomineerd wordt door grote banken. Samen met Het Geheime Wapen hebben we een plan bedacht. Er zijn SEO teksten geschreven, onze website is verder geoptimaliseerd, met als resultaat een zichtbaar betere positie in Google. Ook de samenwerking met de redacteur en eindredacteur verliep snel en soepel.”
Michel Hendriks
Directeur Hyprovide