Provincie Drenthe – Profileringsproject

Het Geheime Wapen schrijft de ‘doen-verhalen’ voor de provincie Drenthe. Het College van de provincie Drenthe heeft de afgelopen jaren actiegericht gehandeld ‘met de handen uit de mouwen’ en wil dat graag communiceren naar de inwoners van de provincie. Het draait om ‘doen’ en daarom luidt de pay-off voor deze nieuwe positionering en profilering: ‘Doen zit in onze natuur’.

De provincie Drenthe wil communiceren welke resultaten er de afgelopen jaren bereikt zijn in een nieuwe positionering: ‘Doen zit in onze natuur’. In de uitingen moeten de resultaten duidelijk worden, in de vorm van verhalen van betrokken partners. Elk verhaal is ongeveer 500 woorden lang, full quote en kunnen los gepubliceerd worden. Ze vormen tevens de basis voor ons om de kernboodschappen te schrijven (pakkende samenvatting). Ook vormen ze een basis voor de provincie voor het schrijven van teksten voor verschillende kanalen.

Dankzij de ‘doen-verhalen’ wordt de provincie Drenthe neergezet worden als merk en de gedachte oproepen “dus daar staat de provincie voor” bij ondernemers, gemeenten, maatschappelijke instellingen en andere belanghebbenden.

Bekijk de kernboodschappen:

Bekijk alle wapenfeiten