Provincie Drenthe – Magazine: Vooruit – Op weg naar 2040

Expeditie energieneutraal wonen magazineEen duurzaam magazine, dat is Vooruit – op weg naar 2040, het magazine voor de Expeditie Energieneutraal Wonen van de provincie Drenthe. Op 6 oktober bestond de Expeditie precies 1 jaar. Hiervoor werd een speciale bijeenkomst georganiseerd, waar een exclusief magazine werd uitgedeeld. Het Geheime Wapen heeft de complete productie van het magazine verzorgd. 

De provincie Drenthe organiseerde een middag voor alle partners die tot nu toe hebben meegewerkt aan de Expeditie. Tijdens de middag wilde de provincie graag een boekje presenteren dat in het teken staat van het 1-jarig bestaan van de EEW, waarin achtergrond werd gegeven en projecten werden uitgelicht. We hebben gezamenlijk besloten om de verhalen te presenteren in de stijl van een magazine. Hierdoor ontstond er ruimte om te wisselen met lengte en genres in de verhalen. Denk aan interviews en achtergrondverhalen, in korte en lange varianten.

We ontwikkelden het concept, de redactionele formule en schreven alle verhalen. Ook hebben we meegedacht in het ontwerp en vormgeving. Het resultaat: vooruit – op weg naar 2040.

Lees het complete magazine

Bekijk alle wapenfeiten