Health Hub Roden – Concept en webteksten

Een website die precies laat zien wat Health Hub Roden doet, dat was de uitdaging bij deze klus. Samen met een mooi team van diverse specialisten hebben we gewerkt aan een representatieve online presentatie van Health Hub Roden. En het resultaat mag er zijn, al zeggen we het zelf. Het Geheime Wapen heeft het tekstuele concept en de webteksten verzorgd. 

Om alle teksten te kunnen voorzien van een eenduidige lijn, zijn we eerst aan de slag gegaan met een concept. Dat werd:

Improving the quality of life. Together.

Health Hub Roden is multifunctioneel. Het dient als kenniscentrum, als verbinding tussen studenten, docenten en de arbeidsmarkt. Alle werkzaamheden hebben uiteindelijk hetzelfde doel: de kwaliteit van leven verbeteren dankzij innovaties, voor zowel jong als oud. Samen met anderen. In het concept wilden we dit verwerken. Het concept richt zich dus niet alleen op de bijzondere werkzaamheden, maar ook op het overkoepelende resultaat. Dit hebben we verwerkt in de teksten. Dit is ook doorgevoerd op andere vlakken. Zo is de website bijvoorbeeld overzichtelijk en biedt deze de mogelijkheid om de samenwerking op te zoeken. Ook laat de website bij ‘Projecten’ zien wat er in de Health Hub gebeurt.

De website is uiteindelijk het resultaat van een fijne samenwerking tussen Health Hub Roden, Pixl (online marketing), Hoog Contrast / Gerben-Jelle Kazemier (UI en Design) en Alserda Media (Development). Het mooie van deze klus is dat dat iedereen vanuit zijn eigen specialiteit de website benaderde. Samen kun je het dan op alle vlakken optimaliseren, zodat je het beste resultaat neerzet.

Bekijk de website.

Bekijk alle wapenfeiten