Diverse opdrachtgevers – Abonnement

Voor diverse opdrachtgevers werken we in abonnementsvorm: de klant neemt maandelijks een vast aantal uren af en bepaalt zelf wat we binnen die uren voor hem of haar doen. Binnen die uren is van alles mogelijk: webteksten, e-mailingen, social media berichten, communicatieadvies, blogs, noem maar op. De opdrachtgever levert de input, wij maken er iets moois van.

Een abonnement is perfect voor organisaties die:

  • een maandelijks blog, nieuwsbericht of persberichten willen, maar zelf niet de tijd hebben om die te schrijven
  • continu (online) zichtbaar willen blijven, maar geen inspiratie/kennis hebben van hoe dit te doen
  • zich liever bezighouden met hun eigen werk en de communicatie graag uitbesteden

En ook voor ons heeft het zijn voordelen, want we leren jou als opdrachtgever steeds beter kennen. En zo wordt de communicatie ook steeds beter en hoef jij op den duur helemaal nergens meer naar om te kijken.

Enkele voorbeelden van huidige opdrachtgevers:

  • IT Company: dit ict-bedrijf neemt iedere maand een nieuwsbericht van ons af. We hebben een maandelijkse telefonische afspraak waarin we het onderwerp bespreken, vervolgens schrijven wij een tekst en laten zij het publiceren. Een mooie wisselwerking.
  • Alles over Groenbeheer: de medewerkers van dit groen-adviesbureau hebben ons ingeschakeld omdat ze zelf niet toe komen aan hun communicatie. Maar ze willen wel graag laten zien waar ze mee bezig zijn. De onderlinge communicatie verloopt heel prettig: zij zorgen voor een mooi onderwerp, wij schrijven daar een berichtje over voor de website, plaatsen dit en publiceren het op social media.
  • Doen Wat Werkt voor P&O: Janneke de Leeuw van Doen Wat Werkt zit vol mooie verhalen, maar heeft weinig tijd en vindt het ook lastig ze zelf goed op te schrijven. Gelukkig zijn wij er. Iedere maand interviewen we haar over een onderwerp dat op dat moment actueel is in haar vakgebied. Wij schrijven daar een blog van, maken enkele sociale media berichten en plaatsen de blog op haar website. Janneke publiceert vervolgens zelfs de social media berichten.

Wat kunnen we voor jou doen?

Een abonnement is dus helemaal in te vullen aan de hand van jouw wensen. Je kunt al een abonnement afnemen vanaf 4 uren per maand voor minimaal een jaar. Wil je weten wat we voor jou kunnen doen? Neem contact met ons op!

Bekijk alle wapenfeiten