De Nieuwe Kolk – Magazine: Beleef!

Beleef De Nieuwe Kolk Assen

Het Geheime Wapen schreef voor Beleef! van DNK (de fusie-organisatie van bioscoop, theater en bibliotheek). Dit magazine verschijnt in augustus, december en maart huis aan huis in de gemeente Assen. Voorheen als magazine, tegenwoordig als onderdeel van de Asser Courant.  

Het is ontzettend leuk om te lezen. En het is heerlijk om voor te mogen schrijven. We maakten met name de artikelen over de bibliotheek in De Nieuwe Kolk. En als tekstschrijvers hadden we daar wel wat mee: de verhalen, de schrijvers en de leuke events in de bieb. Maar ook het theater en de biscoop bezoeken we graag. Kortom, de ‘Beleef!’ was voor ons echt een feest om aan te werken.

Vanzelfsprekend werkten we hier met een vaste redactieformule. Het was de kunst om de waanzinnig interessante belevenissen die de bibliotheek biedt, zo laagdrempelig en ‘prikkelend’ mogelijk over te brengen. Want de bibliotheek in Assen is veel meer dan allen een plek om boeken te lenen (wat natuurlijk nog wel gewoon kan). Je vindt hier een wervelend programma met cross-overs van boek – film – theater – muziek en innovaties op media-gebied.

Lees de Beleef digitaal.

Bekijk alle wapenfeiten