De Drentse Zaak – Externe en interne communicatie

website teksten

De Drentse Zaak is een bijzondere opdrachtgever. Wij zijn met twee kantoren in dit pand gevestigd en we verzorgen tevens de complete communicatie voor dit werk- en kenniscentrum. Een opdrachtgever onder hetzelfde dak, dat is pas handig.

De Drentse Zaak neemt een abonnement van ons af. We werken 40 uur per maand aan alle communicatie en dat maken de werkzaamheden mooi gevarieerd. Zo beheren we de website. In 2017 is deze site in een nieuw jasje gestoken, waardoor hij gebruiksvriendelijker en natuurlijk mooier werd. Wij schreven deze webteksten en ook houden we de website nog bij. Daarnaast stellen we communicatieplannen op voor nieuwe evenementen en voeren deze uit. Dat betekent dat we deze evenementen invullen en promoten op alle kanalen.

Zichtbaar worden

Los van deze communicatie werken we continu aan het zichtbaar maken van De Drentse Zaak. We versturen e-mailingen en publiceren berichten op social media. Ook schrijven we elke week een artikel voor de Asser Courant op basis van een interview met een ondernemer die een link heeft met De Drentse Zaak. Zo zorgen we dat elke inwoner en Assen en omstreken een indruk krijgt van wat er allemaal binnen De Drentse Zaak gebeurt.

Gemakkelijke onderlinge communicatie

Het mooie van deze opdracht is dat de opdrachtgever zo dichtbij zit, onder hetzelfde dak. Dat maakt de onderlinge communicatie erg gemakkelijk. Iedere week overleggen we over de communicatie van die betreffende week. En gebeurt er iets onverwachts? Door de korte lijntjes kunnen we snel schakelen en inspringen op actuele gebeurtenissen. Heel erg handig, voor zowel De Drentse Zaak, als voor ons. Ook maakt deze manier van samenwerken het veel gemakkelijker om mee te denken. We weten immers wat er speelt in de wandelgangen. Voor iedereen is deze samenwerking dus een win-winsituatie.

Bekijk alle wapenfeiten